Produktet

DSC_0111 DSC_0064 DSC_0055 DSC_0042

Med opfindelsen af UFO Cutter (Pat. Pend.) tilbydes et nyt revolutionerende værktøj for professionelle til udnetning af juletræer.

En UFO Cutter udnetter juletræerne hurtigt og effektivt. Samtidig sikrer værktøjet at der ikke opstår skader på hverken personer eller juletræer. Ydermere er en UFO Cutter så nem at anvende, at værktøjet kan betjenes af alle.

På stadepladser og i butikker modtages juletræerne i net. Juletræerne skal derfor nettes ud, således at kunderne kan se, hvordan juletræerne ser ud. Der er normalt altid travlt på stadepladserne og i butikkerne i juletiden, hvorfor der er et særligt behov for at kunne foretage hurtig og effektiv udnetning af juletræerne.

Hidtil har der til udnetning været anvendt hobbyknive eller lignende. Som bekendt er dette imidlertid ikke hensigtsmæssigt, da det medfører risiko for at skære sig med hobbykniven eller overbelastning af ryggen med ondt i ryggen til følge.

Med opfindelsen af denne UFO Cutter er der således fundet en løsning på disse problemer i forbindelse med udnetning, som der i mange år har været efterlyst en løsning på.

UFO Cutter løser opgaven med udnetning af mange juletræer sikkert, hurtigt og effektivt. Ligeledes sørger en UFO Cutter for, at juletræerne ikke bliver beskadiget under udnetningen.

Med UFO Cutter undgår man samtidigt, at ryggen overbelastes. Årsagen til at det ikke er så belastende for ryggen skyldes, at man ikke står bøjet over det enkelte træ i så lang tid, samt at udnetning med UFO Cutter er en hurtig fremadgående bevægelse.

Ligeledes er man som bruger af en UFO Cutter beskyttet mod at skære sig. Spalterne ind til knivene er så små, at man ikke får fingrene derind. Herved undgås de arbejdsskader, der ofte opstår ved anvendelse af hobbyknive eller lignende.

UFO Cutter har to knive. En anbryder kniv bagtil, der laver hul i nettet, samt en hovedkniv, som foretager selve udnetningen. Foran hovedkniven sidder den særligt udviklede føder, der sørger for, at nettet hurtigt kan glide fri af juletræet, ligesom nettet føres stramt ind i spalten, hvor hovedkniven er placeret og nettet skæres op.

UFO Cutter tilfører værdi:

  1. UFO Cutter giver sikkerhed på arbejdspladsen.
  2. UFO Cutter sørger for, at udnetning af juletræer gennemføres hurtigt.
  3. UFO Cutter skåner ryggen.
  4. UFO Cutter sikrer, at juletræerne ikke beskadiges under udnetning.

UFO Cutter, Pat. Pend.

Pris
UFO Cutter pris pr. styk:
– Danske kroner: Introduktionspris 700 DKK ekskl. moms (normalpris 850 DKK ekskl. moms).
– Euro: Introduktionspris 100 Euro ekskl. moms (normalpris 115 Euro ekskl. moms).

Video: Se hvor hurtig UFO Cutter er